Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

g#8

Καλώς σας βρήκα!


Κατ'αρχήν καλημέρα :)

Χθες ανακάλυψα τυχαία αυτό το ιστολόγιο, και αμέσως ενδιαφέρθηκα να συμμετέχω. Ευτυχώς η δυστυχώς, ο Γιώργος Πλατάκης δέχθηκε την "αίτησή" μου και μου απέστειλε πρόσκληση.
Δεν έχω καλύτερη και πιο πρόχειρη φωτογραφία να βάλω, απο την παρακάτω. Σύνοψη του πως βλέπω την Τέχνη της φωτογραφίας. Μια διαρκή συνομιλία με τον εαυτό μου.



Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Στέλιος

Το νόημα του Blog

Σας μεταφέρω τα παρακάτω, από ένα από τα πιο αγαπημένα μου blogs, αυτό του γάτου του Νίκου Δήμου από το άρθρο του "Το νόημα του blog"


"Κάποτε αυτό το blog μου έδινε χαρά. Κυρίως γιατί ένιωθα ωραία, μέλος μίας παρέας που έστηνε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλόγους γεμάτους νόημα, κέφι, συναίσθημα, χιούμορ.

Όχι πια.

Δεν μου λεει τίποτα η επιτυχία - το γεγονός ότι κάθε μέρα το επισκέπτονται χιλιάδες αναγνώστες και ότι μαζεύουμε 300+ σχόλια το εικοσιτετράωρο. Και τα τηλεοπτικά παράθυρα έχουν εκατοντάδες χιλιάδες θεατές. (Προς τα εκεί πάμε...)

Η ατμόσφαιρα είναι άσκημη - γεμάτη επιθετικότητα, κακοπιστία και τσαμπουκά.

Δεν συζητάμε - τσακωνόμαστε.

Βάζω ένα θέμα προς διερεύνηση - το θέμα της ειρήνης - και γίνεται πόλεμος."


Μήπως η μάσκα της ανωνυμίας μας κάνει κακούς;
Μήπως αμέσως μετά από την "ελευθερία" του λόγου που αποκτά κάποιος το αμέσως επόμενο βήμα είναι να απελευθερώσει το φασίστα που κρύβει μέσα του;;;

Δεν θα ήθελα να δώ άλλα blogs να σταματούν.

Ευτυχώς τα συμπεράσματα του κυρίου Δήμου ήρθαν:

"Μόνο δύο συμπεράσματα:

1. Η ποιότητα του διαλόγου επαφίεται στο φιλότιμο των σχολιαστών. (Πως έλεγε το παλιό άρθρο 114: "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων").

Έκκληση λοιπόν. Όλοι σχεδόν γράψατε ότι το blog είναι χρήσιμο. Ε, λοιπόν, προστατεύστε το. Όχι πολλά σχόλια, όχι φλυαρίες, όχι προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις. Θα λυπηθώ αν τελικά υποχρεωθώ να βάλω μόνιμη moderation.

2. Επειδή αυτό που με κουράζει δεν είναι τα posts αλλά τα σχόλια, θα περιορίσω την συμμετοχή μου σε αυτά. Μόνο όταν κρίνω απαραίτητο (π. χ. για διευκρινήσεις) θα γράφω σχόλιο.

Κατανομή: εγώ γράφω post (αυτός είναι ο ρόλος μου άλλωστε) εσείς σχολιάζετε."

Κυριακή 25 Μαρτίου 2007


a soldier
και να ηταν ο μονος.....

τα λεμε παραλιακα

καθρεπτισματα ....και παιχνιδισματα

λιμανι Χανιων
....δεν πηγαμε παρελαση πηγαμε για φωτογραφιση

Φιάξαμε τις κοτσίδες μας



και μετά πήγαμε στην παρέλαση...
Και του χρόνου.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια