Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : «Έρωτας είναι...»
13 – 20 Φεβρουαρίου 2019

Έρωτας!
Συμβαίνει ξαφνικά!
Αιφνιδιασμός η τακτική του, βάσανο συχνά η βίωσή του.
Κι όταν ερωτευτείς αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, πιο όμορφα, πιο ζωντανά, πιο χρωματιστά, πιο παραμυθένια, πιο ρομαντικά…
Παραλογίζεσαι σαν ανασαίνεις τις στιγμές του!
Και τι είναι τάχα ο έρωτας; Μόνο συναίσθημα; Πώς αρχίζει και πώς τελειώνει; Γιατί μας συμβαίνει; Τι προκαλεί; Πώς γιατρεύεται;
Ερωτήματα που με την έκθεση με τίτλο «Έρωτας είναι...» τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης «Out Of Focus» δε θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις. Θα προσπαθήσουν, όμως, να απαντήσουν στην πρόκληση του πώς εικονίζεται ο έρωτας και να αναδείξουν, μέσα από τις ιστορίες τους, τον έρωτα σε διάφορες εκφάνσεις.
Δεν νικιέται ο έρωτας. Μπορεί όμως να συλληφθεί, μιας και βρίσκεται ολούθε: σε μια ματιά, σε ένα άγγιγμα, σε ένα γέλιο, σε ένα φτερούγισμα.
Σας καλούμε, λοιπόν, να παρευρεθείτε στην έκθεση «Έρωτας είναι...», που θα λειτουργήσει στο χώρο της Λέσχης Out of Focus, στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου 24, στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2019.

Συμμετέχουν:
1. Κυριάκος Γκογκόπουλος
2. Δημήτρης Δεσποινούδης
3. Αργυρώ Κούκου
4. Καίτη Παπαναούμ
5. Τάσος Παπάς
6. Χρύσα Προύσαλη
7. Θανάσης Τσιλιγγούδης

Εγκαίνια Έκθεσης:            13/2/2019, ώρα 20:00.
Ώρες λειτουργίας:  Καθημερινές:  18:00 - 20:00.    
Το Σαββατοκύριακο, μετά από συνεννόηση με μέλος της Λέσχης.
Χώρος:                      Ο χώρος που στεγάζει τα όνειρα της ομάδας, στο ισόγειο της οδού  Μητρ. Γενναδίου 24 στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

bernalescieux είπε...

Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

alex.triadis1974@gmail.com

Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια