Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Happenings στην Ερμου






Χαρούμενη και εορταστική η ατμόσφαιρα εκει...
Ετσι εύχομαι να ειναι και η καινούργια χρονιά για όλους μας
Γεμάτη υγεία, χαρά και αγάπη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ


4 σχόλια:

imikrimarika είπε...

Αχ αυτός ο Charlot απ'ό,τι φαίνεται έχει τη τιμητική του , δεν σας κρύβω ότι στην εφηβεία μου είχα αφίσες του ενώ οι συνομίληκές μου είχαν αδυναμία σε πιο "λαμπερά" και μοντέρνα αστέρια !

diavatis είπε...

Άρη κάπου εκεί τριγυρνούσα και εγώ..., άμα σου πω οτι είδα και μια κοπελιά με τον φακό στο χέρι να κατεβαίνει την Ερμού!!!
η αλήθεια είναι ένιωσα άβολα προς στιγμήν...

πολύ καλή δουλειά κάνετε όλοι σας...

imikrimarika είπε...

Σε πιστεύω μόνο που εγώ ανέβηκα την Ερμού και η ψηφιακή μου έχει σχεδόν ανύπαρκτο φακό .Όταν είναι εφικτό , προσπαθώ να είμαι διακριτική και να στήνομαι σε μια γωνιά που μου αρέσει και να περιμένω να περάσει κάτι ενδιαφέρον , όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο είναι πολύ πιο εύκολο και αν φωτογραφίσεις κάποιον που βρέθηκε στο πλάνο σου έχεις και τη δικαιολογία ότι μπήκε στο πλάνο σου και σου χάλασε τη φωτογραφία , ότι δεν είχες σκοπό να τον τραβήξεις φωτογραφία!!!!

Γιώργος Πλατάκης είπε...

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πιο απλά. Με ένα χαμόγελο ή ένα νεύμα σε αυτόν που θέλεις να φωτογραφίσεις, παίρνεις και την άδεια να το κάνεις. Βέβαια το κρυφτούλι με τη μηχανή είναι πιο ερεθιστικό αλλά κάποιες φορές αν το υποκείμενο της φωτογράφισης το γνωρίζει, σου δίνει και ένα κομμάτι από την ψυχή του...

Για δοκίμασέ το...

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια