Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών...

7 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τοσο μεγαλο μπουρδελο με 300 πορνες να συνεδριαζουν συνεχως...πρωτη φορα βλεπω....

imikrimarika είπε...

Αν το πιστεύεις σαν Έλληνας είσαι συνυπεύθυνος !Έχεις την ελευθερία της έκφρασης και απ'ό,τι βλέπω είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα !Μην είσαι συνέχεια στη πρίζα πρεζα tv ...σβήσε το φωτάκι αναμονής για λίγο και ...απόλαυσε όσα ...λίγα σου παρέχει η ζωή και η χώρα σου ! Στην επόμενη ζωή επέλεξε ...διαφορετικό προορισμό ...βλέπε τριτοκοσμικές χώρες για να έχεις λόγους να ...γκρινιάζεις ...χωρίς διάλειμμα.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω με τον πρεζα tv περι μπουρδελου,μην ξεχνας ποσες φορες εχουμε πει μεσα μας για αδικους νομους που ψηφιστικαν για να ικανοποιησουν τα πορτοφολια τους και οπως βλεπεις θελουν να μας κανουν τριτοκοσμικη χωρα γιατι ετσι τους βολευει.Οσο για τη φωτο σχετικα καλη...

Thanassis Spanias είπε...

Μπουρδέλο ξεμπουρδέλο εμείς το καταντήσαμε έτσι. Το άσχημο είναι οτι η προϊστορία λέει οτι πάντα τα ίδια κάναμε και αυτό δεν είναι καθόλου παρήγορο για το μέλλον.
Όταν λειτουργούμε ανεύθυνα όταν βάζουμε τις κομματικές ταμπέλες πάνω απο το κοινό καλό γιατί σκεφτόμαστε οτι έτσι θα έχουμε "τη διευκόλυνση μας".
Νοοτροπία πρέπει να αλλάξουμε πρώτα στην καθημερινή μας ζωή στο τρόπο που μιλάμε, που επικοινωνούμε και φυσικά να μάθουμε να αντιδρούμε (οχι απαραίτητα βίαια) οταν μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

imikrimarika είπε...

Ωραία είναι και η ...δική μας η Βουλή !Άλλος ...θα ανέβει στην έδρα να μιλήσει περί δημοκρατίας και Ελλάδας ;Κανείς ...εθελοντής ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ωραία είναι κι η δική μας η Βουλή!
...Αλλά απ' έξω.
"Imikrimarika", βρέθηκε κι άλλος εθελοντής να μιλήσει περί Δημοκρατίας και Ελλάδας. Αν και η δική σου "Δημοκρατία" μάλλον είναι ότι όλοι θα πρέπει να συμφωνούν μαζί σου.
"ΠΡΕΖΑ TV" & "elefheros" πέσατε έξω ως προς το χαρακτηρισμό και σας βρίσκω όλους πολύ επιεικείς.
Αν λέγατε τριμπούρδελο μπορεί και να ήσασταν μέσα!
Το να εκφράζει την άποψή του κανείς, κάθε άλλο παρά "συνυπεύθυνος" θεωρείται. Εν αντιθέσει είναι το προσωπικό του σχόλιο και η προσωπική του κρίση, ακόμη κι αν δεν είναι σε θέση να την υποστηρίξει με τεκμήρια.
Και πολύ υπεράνω και απαξιωτική είσαι με τις τριτοκοσμικές χώρες. Εγώ ποτέ δεν άκουσα κάποιον να "γκρινιάζει" από 'κει...
Ίσα-ίσα, ευγνωμονούν ακόμη και την κακή τους μοίρα. Αυτή είναι η διαφορά μας. Στο μπίρι-μπίρι όλοι πρώτοι.

imikrimarika είπε...

Εμμανουήλ σε βρίσκω λαλίστατο ...δεν έχω επιχειρήματα !

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια