Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Λίμνη Κερκίνη - Σέρρες


Χθες έβλεπα στην ΕΤ3 ένα ντοκιμαντερ για την λίμνη Κερκίνη και σήμερα αποφάσισα να σας την παρουσιάσω όπως την είδα εγώ. Την πρώτη φωτό την έγω ξαναανεβάσει στο blog, αλλά τώρα νομίζω ότι δένει με την όλη ανάρτηση.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη με πρόλαβες.Την ίδια συζήτηση γι αυτό το documentaire είχαμε το πρωί με το Θανάση.Πανέμορφα τα τοπία αλλά ο κρυπτοτσικνιάς κλέβει την παράσταση απ'όλες τις απόψεις.

Giorgos Rethymno είπε...

Οι τρεις πρώτες είναι ωραίες.Νομίζω οτί με λίγο photoshop θα έδειχναν ακόμα περισότερο.

imikrimarika είπε...

Γιατί δηλαδή να μην προτιμούμε τις φυσικές φωτογραφίες από τις "μακιγιαρισμένες"! Ωραίες και οι photoshop's δε λέω αλλά δεν μου ακούγεται όμορφο το "με λίγο photoshop θα έδειχναν ακόμα περισσότερο" !Μια χαρά δείχνουν και χωρίς.Είναι σαν να λες σε μια γυναίκα , ξέρεις είσαι ωραία αλλά με λίγο μακιγιάζ θα έδειχνες περισσότερο , δεν υποτιμάς έτσι την ομορφιά της ;

IFIGENIA είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ imikrimarika Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΘΑΡΗ..

Giorgos Rethymno είπε...

Φυσική;Τι είναι φυσική ομορφιά;Αφού έτσι κι αλλοιώς άλλα βλέπει το μάτι κι άλλα καταγράφει το φιλμ.Το μάτι έχει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος νομίζω.Εκτός του γεγονότος οτί ανήκουν στην κατηγορία HDR.

Nikos Kanellopoulos είπε...

Προφανώς οι φωτογραφίες έχουν ήδη αρκετό Photoshop, όπως υποδεικνύει η ετικέτα HDR, το δυναμικό τους εύρος, το χρώμα τους και η απουσία EXIF. Ωστόσο αυτό δεν είναι κακό και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Για το γούστο μου τα χρώματα είναι κάπως υπερκορεσμένα, αλλά πολύ καλή προσπάθεια!

Ανώνυμος είπε...

Πές τα....Χρυσόστομε!Πόσο παραπάνω πια photoshop;Είπαμε το μέσον να παραμείνει μέσον.Να μη γίνει αυτοσκοπός.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια