Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Στα σταχοχώραφα #03


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κασσικό είναι πάντα της μόδας και πάντα όμορφο.

tsab είπε...

θα έλεγα χαρμα οφθαλμών.!!
οσον αφορά στην συνθεση τα χρωματα
το δέσιμο και την αντίθεση των ων χρωμάτων.

imikrimarika είπε...

Σνιφ...σνιφ ...άμα εσύ θες διακοπές ... εγώ θέλω επειγόντως σταροχώραφα .Που να τα βρω στην τσιμεντούπολη της Αθήνας !!!!

Γιώργος Πλατάκης είπε...

Ο απίστευτος συνδιασμός χρωμάτων (Προσφορά της μαμάς φύσης), η κίνηση από τον αέρα, και τέλος πάντων όλα είναι καρατέλεια....

!!!

Μαραγκάκη Αristea Delacroix είπε...

Καλε Θαναση, να ρωτησω κατι;

Στους αγρους που πας και μας μεταφερεις αυτες τις ομορφιες, δινεις κανενα χερακι βοηθειας στους αγροτες ή μοναχα φωτογραφιζεις το βιος τους;
(χαχαχαχα)

Φιλια απο την ...Hundini!

Thanassis Spanias είπε...

Πράγματι ο καιρός του θερισμού είναι πολύ όμορφος και ευτυχώς αυτές οι λίγες βροχές που έριξε κράτησαν την ατμόσφαιρα αρκετά καθαρή (αν κάνει κανένα καύσωνα τότε να δείς φωτογραφίες :( )
Ναι Μαρίκα πράγματι τα έχουμε κοντά μας αλλά η καθημερινότητα τα κάνει να φαίνονται απόμακρα. Ευτυχώς που είναι κι η ομάδα που μας κάνει να βγαίνουμε λίγο. Βασικά πηγαίναμε Λάρισσα σε μια έκθεση φωτογραφίας και στο δρόμο λέω στους υπόλοιπους οτι στο σημείο που βρίσκόμαστε πάντα κάτι όμορφο έχει να φωτογραφήσεις και στρίβω μέσα στα χωράφια προς γενική έκπληξη τους. Όταν ομως μετά απο λίγο βρεθήκαμε στη μέση του πουθενά να φωτογραφίζουμε ασταμάτητα δε το πίστευαν. Επίσης κατα τη διάρκεια μας επισκέφτηκαν διάφοροι για να μας ρωτήσουν τι κάνουμε (5-6 νοματαίοι μέσα στα χωράφια να κάνουν κάτι παράξενα σε διάφορες στάσεις, προκαλεί περιέργεια ε!). Μπα δε μας ζήτησαν βοήθεια αγαπητή Hundini εε ήθελα να πω Αριστέα, περίεργοι και επιφυλακτικοί ήταν. Περνά μετά και ενα Fiat 125 με 5-6 Βούλγαρους μέσα και ρωτούσαν πως πάνε για Λάρισσα! , ποιός ξέρει πως βρέθηκαν εκεί. Τελικά όμως περάσαμε τέλεια και πήγαμε στην έκθεση με 1 ώρα καθηστέρηση (κανείς δε ξεκολούσε).
Μερικές φορές αυτές οι μη προγραμματισμένες βόλτες κρύβουν εκπλήξεις και αναπάντεχη φωτογραφική ευχαρίστηση.
Καλό βράδυ σε όλους.

Unknown είπε...

Υπέροχη φωτογραφία σε όλα της!
(και η επόμενη που ανάρτησες μου αρέσει, αλλά αυτή εδώ είναι το κάτι άλλο...)

Συμφωνώ, οι αναπάντεχες αφορμές για φωτογράφηση και οι αυθόρμητες εξορμήσεις βγάζουν συχνά "διαμάντια" :-)

imikrimarika είπε...

Τελικά η φωτογραφία είναι η αφορμή που δεν τολμούμε πολλές φορές να δίνουμε στον εαυτό μας ώστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό , αυθόρμητο πέρα από τα τετριμμένα και τη τετράγωνη ρουτίνα της καθημερινότητας .Μας φέρνει πιο κοντά στον ενδότερο εαυτό μας και στον κόσμο που μας περιτριγυρίζει είτε είναι τεχνητός είτε φυσικός.Θα καθόσουν ποτέ να παρατηρήσεις με προσήλωση τις γεωμετρικές μορφές του DBAR , τη σκουριά του TSAB,το έντομο του DIMITIL η .....το λουλούδι της AQUA !

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια