Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

ΧΡΟΝΟΣ (2)


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα γλυκόπικρα συναισθήματα που δημιουργεί το πέρασμα του χρόνου κυρίως σε μάς τους....ντάρηδες απο τυπώνονται με καλαισθησία σ'αυτό το δίπτυχο.Εκ των ων ουκ άνευ προσόν ενός πορτραιτίστα να ξέρει να βγάζει τον αυθορμιτισμό των...μοντέλων του.Αξιοσημείωτη σύμπτωση(ή μήπως στοιχείο χαρακτήρα)στο δεξιά εικονιζόμενο κορίτσι:φωτεινό χαμόγελο,σκοτεινό και χαμηλωμένο βλέμμα.

Vassilis terzis είπε...

Εδώ ο χρόνος έχει μια κάπως απροσδόκητη μεταχείριση από τους ανθρώπους. Θυμάμαι,όταν ήμαστε παιδιά , ανυπομονούσαμε να περάσει γρήγορα για να μπούμε στη εφηβική ηλικία. Τώρα που γίναμε ...ντάρηδες, όπως λέει και ο dimitil τα συναισθήματα είναι διαφορετικά.
Οι φωτό σου πάντως αποδίδουν το χρονικό διάστημα με μια απίθανη απαλότητα. Με παραπέμπουν σε φιλμ, ειδικά η πρώτη,με την εξαιρετική τονική διαβάθμιση.

tsab είπε...

Αναλογικές είναι Βασίλη
Η πρώτη που έπεσε το μάτι σου είναι με μεσαίο φορμά.
Η χρονική τους απόσταση είναι 5 χρόνια. Δεν είναι μεγάλες οι αλλαγές
γι' αυτό το χρονικό διάστημα?

Unknown είπε...

Καταπληκτική η παρόμοια παράθεση των ίδιων προσώπων σε τόσο διαφορετικές στιγμές στον χρόνο. Κάθε μια φωτογραφία είναι από μόνη της ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, πολύ καλά αποτυπωμένο, αλλά ο συνδιασμός των δύο είναι φανταστικός!

athanatos είπε...

!!!!!!!!!!!!!

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια