Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Για το Μάτι

6 σχόλια:

Μαραγκάκη Αristea Delacroix είπε...

Καλε πετα ενα ματσο και απο δω!!!

imikrimarika είπε...

Φτου ...φτου σκόρδα ...μη το ματιάξουν το παιδί !

Ανώνυμος είπε...

Υψηλή τεχνική.Φωτογραφία που ομολογώ σε πρώτη ανάγνωση διέλαθε της προσοχής μου.Μια πιο προσεκτική ματιά όμως αποκαλύπτει την συνύπαρξη του απόλυτου κοντράστ κατά περιοχές με την ταυτόχρονη διατήρηση της λεπτομέρειας παντού ακόμη και στα πολύ εκφραστικά μάτια που υποτίθεται οτι σκιάζονται απ'το γείσο του καπέλου.Μ'εντυπωσίασε επίσης το ολοκληρωτικό ξεφοντάρισμα μ'αυτήν την ταυτόχρονα φωτεινή και ομιχλώδη υφή που πλαισιώνει περίπου ομόχρωμα και ομότονα αντικείμενα (τα σκόρδα) καταφέρνοντας παράλληλα (κι εδώ είναι η μαεστρία)να τα αναδείξει.

imikrimarika είπε...

E...κι εγώ ακριβώς τα ...ίδια εννοούσα !Μήπως δεν είσαι απλός...καθηγητής γαλλικών ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω απολύτως κανέναν φωτογραφικό τίτλο και καμμιά φωτογραφική περγαμηνή αν αυτό εννοείς με τα-εμμέσως πλήν σαφώς- κολακευτικά σου λόγια.Απλώς δεν μου αρέσει να περνάω ακροθιγώς τις προσπάθειες συνανθρώπων που μοιραζόμαστε ένα τουλάχιστον κοινό μεράκι.Η γνώμη μου δεν διαθέτει βαρύτητα και κύρος αλλά αγάπη και εκτίμηση είτε λέει τα καλώς είτε τα κακώς κείμενα.Απο αυτήν την τριβή κερδίζω πρωτίστως εγώ.

Thanassis Spanias είπε...

Μου θύμισες τη έφεση σου να λειτουργείς σε άσπρο φόντο απο την εποχή που δουλεύαμε σκοτεινό θάλαμο. Κατα τα άλλα η φωτό είναι εξαιρετική!

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια