Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Ύδρα


evlahos photography

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχάς κάποια προβλήματα στη σύνδεσή μου δεν μου επέτρεψαν να εκφράσω τον θαυμασμό μου και όχι τα σχόλιά μου για το "έρημο και μόνο".
Φαίνεται πως εγκαινίασες με εκείνη τη φωτο μια νέα αντίληψη στον τρόπο που απεικονίζεις πλέον τα πράγματα.Δεν λές πια πήγα εκεί αλλά είμαστε εκεί όλοι όσοι τη βλέπουμε.
Εγκαταλείποντας τις αμφίβολες ωραιοποιήσεις με τα πουσσαρισμένα χρώματα αλλά παράλληλα εξελίσσοντας και την τεχνική του HDR σε κορυφαίο βαθμό αποδίδεις απτές υφές,εκπληκτική λεπτομέρεια,ακραία νατουραλιστικό κοντράστ και μια αίσθηση ότι μπροστά στη μηχανή σου δεν είχες φακό αλλά ...μάτι ανθρώπινο.
Με χαρά βλέπω τα ίδια στοιχεία να συνεχίζονται και εδώ αποδίδοντας εξίσου την αίσθηση του "δια ζώσης" και όχι πάντα με ιδανικές φωτιστικέςε συνθήκες.
Η κάτω έχει και αξιόλογη προοπτική.
Δύο "ωραιοποιήσεις" που θα δεχόμουν ευχαρίστως:Την αφαίρεση των καλωδίων στην επάνω και το "ίσιωμα" του ορίζοντα στη κάτω.

Ανώνυμος είπε...

σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις διορθώσεις σου. πραγματικά αυτά τα καλώδια "μολύνουν" το τοπίο. Ίσως μόνο ο δήμαρχος της Σαντορίνης είναι τόσο φωτογραφικά ευαισθητοποιημένος ώστε να υπογειοποιήσει τα καλώδια για να έχουν ελεύθερη πρόσβαση οι φωτογράφοι στο ηλιοβασίλεμα.

Unknown είπε...

Πολύ ωραία!

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια