Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Με το δισάκι στο.. "Κούλε"

6 σχόλια:

Panagiotis Giannakis είπε...

Para poli kali, bravo!!!

Vassilis terzis είπε...

Ιδιαίτερη και τυχερή η στιγμή φωτογράφισης!!!
Πολύ όμορφη Δημήτρη.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο την ετοιμότητα και την ικανότητα για τη σύλληψη αυτής της μοναδικής και ανεπανάληπτης στιγμής(Βασίλη, πόσοι θα είδαν το ίδιο θέαμα αλλά μόνο ο Δημήτρης το κατέγραψε,άρα δεν νομίζω η τύχη έχει καμμιά θέση)δύο ακόμη στοιχεία ανάγουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία σε υψηλών απαιτήσεων:
1ο η οπτική "χοάνη" που κατασκεύασε ο Δημήτρης και η οποία με τη σειρά της "ρουφάει"-θέλοντας και μή-το βλέμμα αποτρέποντάς το να περιπλανηθεί άσκοπα στο ευμέγεθες-είναι αλήθεια-αλλά ενδιαφέρον πλαίσιο και
2ο ο χώρος που έδωσε στον άνθρωπο να κινηθεί απο τη μιά άκρη του σαφούς πλαισίου έως την άλλη,τον κατέστησε εν δυνάμει πρωταγωνιστή ενός αναμενόμενου δρώμενου σε μια μικρή θεατρική ή έστω τηλεοπτική σκηνή.

Vassilis terzis είπε...

Η τυχερή στιγμή Δημήτρη αφορά στο εξής:Ο συγκεκριμένος κύριος της φωτογραφίας επιστρέφει από το ψάρεμα διασχίζοντας το μόλο απ'όπου βέβαια περνούν εκατοντάδες άνθρωποι κάθε μέρα. Μα η συγκεκριμένη φιγούρα αυτού του ανθρώπου πέρασε εκείνη την ημέρα μάλλον μία μόνο φορά.Ο χρόνος που χρειάζεται να διασχίσει το μήκος της στοάς είναι το πολύ 10". Πόσοι τον είδαν άραγε και από αυτούς πόσοι είχαν μαζί τους φωτογραφική μηχανή; Σ΄αυτό ανέφερα το "τυχερό" της στιγμής. Στα υπόλοιπα με βρίσκεις σύμφωνο. Εξάλλου τον Δημήτρη "φωτογραφικά" τον ξέρω πάνω από τριάντα χρόνια.
@ Tsab
Δημήτρη την φωτογραφία την τράβηξες από τη μεριά της μαρίνας,που είναι απέναντι;

tsab είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Την φωτο την θυμήθηκα λόγω Κούλε
αλλιώς πιθανόν ποτέ να μην την έβαζα.
Βασίλη
δεξιά προς την Μαρίνα κατεβαίνει επίσης ένα μονοπάτι καιαπο κει κοιτάζοντας προς την ανοιχτή θάλασσα την τράβηξα.

BaroN είπε...

Δημήτρη ωραιότατο στιγμιότυπο!!Απο πλευράς περεταίρω σχολίων νομίζω κάλυψε το θέμα ο Dimitil με τον καλύτερο τρόπο.Οσο για το θέμα τύχης , μόνο τύχη δεν είναι ,την φωτό είναι φανερό οτι την "είδες" πρώτα και απλά περίμενες τον κατάλληλο άνθρωπο να μπεί στο κάδρο.Σε όρους κυνηγού , έστησες καρτέρι σε πέρασμα τρυγόνας...

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια