Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ποιά να κρατήσω?




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τη δευτερη

Ανώνυμος είπε...

Την πρώτη, Μου αρέσει η εναλλαγή των χρωμάτων στον ουρανό

Στέλλα Μελ... είπε...

dimitiiiil...

BaroN είπε...

Ασε καλε λιγο τον ανθρωπο να κοιμηθει , πεντε παιδια κουλαντρίζει...Οσο για τη φωτο συμφωνω με τον ανωνυμο , μηπως μπορεις να κρατησεις τη δευτερη με τα χρωματα της πρωτης?

Στέλλα Μελ... είπε...

Φίλε/η Baron (τι γέλιο!), η δεύτερη φωτογραφία είναι παράγωγο της πρώτης. Είναι τα ίδια χρώματα, απλά με το groping πέταξα και ουρανό. Θα προσπαθήσω με τη στάμπα να κλέψω μερικά συννεφάκια απο δεξιά. Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου!

BaroN είπε...

Συμπεθέρα αν υποψιαστώ...(κατα τη Λαζοπουλικλη ατάκα)
Μετα και την δεύτερη προσφώνηση μου σε "φίλη" αρχισα να εχω κατα το πλείστον σωματικα και υπαρξιακα ερωτηματα μεγάλης εντασης και βεληνεκούς,Ως εκ τούτου συνέστησα μινι οικογενειακο συμβουλιο λογω του προχωρημενου της ωρας μα την συμβια μου και απο κοινου αποφασιστηκε η αλλαγη φύλου.Μεχρι δε την πραγματοποίησή του η μονη μου λυση ειναι η αλλαγη ονοματος-ψευδωνυμου.Μηπως να κανω το Baron-Baron/η?Ειμαι ανοικτος σε αξιοπρεπεις προτασεις και μονο.Ειλικρινα δικος/δικη σας.

κωνσταντινα β. είπε...

στελλιτσα καλημερα...λοιπον το αποφασισα-προτιμω την πρωτη αλλα χωρις τον ποδηλατη δεξια(εκτος αν τον μεγαλωσεις λιγο στη κλιμακα)αλλιως να μεταφερεις το τσουρμο λιγο δεξια για να γεμισεις το κενο...(πολλα ζηταω, ε?)-η δευτερη εγινε πολυ τετραγωνη...
γκόου φορ δε φερστ

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Νίκο,είπαμε έχω πέντε παιδιά.Δεν τα...θηλάζω κιόλας εγώ!
Οι φωτογραφίες είναι και οι δύο υπέροχες!Το πλησίασμα σημαντικοποεί πολύ ευχάριστα τις σιλουέττες των ποδηλατών,ενώ η απομάκρυνση κερδίζει σε βάθος με την ανάλογη φιγούρα σε μικρότερο μέγεθος.
Θαμου άρεσαν επίσης-φαντάζομαι-και σε ασπρόμαυρο αλλά και σε μια μικρή "πύκνωση"(saturation)των κόκκινων αποχρώσεων.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια