Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

αποδραση απ'τον ηλιο


6 σχόλια:

imikrimarika είπε...

Φανταστική !

Panagiotis Giannakis είπε...

Πολύ καλή, μπράβο!

Στέλλα Μελ... είπε...

Κάτι παίζεται με τις γραμμες. Μήπως ειχες γυρίσει τη μηχανή λιγο προς τα πάνω; Δεν ξερω. Υποθέσεις κανω. Νoμίζω οτι η αριστερή κολόνα δεν πρεπει να ορίζει το ίσιο της φωτογραφίας. Μάλλον πρέπει να ισιώσεις σύμφωνα με τις οριζόντιες γραμμες και μετά να επιστρατεύσεις το transform. Κατα τ'άλλα μ'αρέσει πολύ και γουστάρω που σε βλέπω να παίζεις το contrast στα δάκτυλα! (αν της γράφω κανένα άσχετο παρακαλώ τους πιο γνωστικους να με διορθώσουν)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "συμπαθητική" φωτογραφία.Και εξηγούμαι:Οιεπαναλαμβανόμενες καμπύλες απο τις καμάρες αλλά κυρίως η εβρυακή στάση του παιδιού;γεννούν γλυκά συναισθήματα.
Η ώχρα επίσης αντιπαρατίθεται αρμονικά με το γαλάζιο μαζί με το άλλο αντίρροπο ζεύγάρι(φώς-σκιά)και το μάτι περιδιαβαίνει χωρίς μονοτονία όλο το κάδρο.
Σ'αυτό βοηθάει-κι εδώ θα διαφωνήσω με τη Σέλλα-η εξαιρετικά προσεγμένη ισορροπία των κάθετων γραμμών και η "χειρουργική" ακρίβεια των συγκλινουσών διαγωνίων της προοπτικής.
Πολύ ασήμαντη μια μικρή ατυχία(άρα δε φταίει η φωτογράφος):το μπλουζάκι είναι σε όμορη χρωματική περιοχή με το περιβάλλον και τείνει να "απορροφηθεί".

Στέλλα Μελ... είπε...

Είδες τώρα; Θα μπορούσε κανείς να πεί οτι η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια. Άλλα να.. Αν δεν το έλεγα, θα έμενα με τη λάθος εντύπωση. Δεν είναι κρίμα; :)

Unknown είπε...

Μ' αρέσει πολύ Κωνσταντίνα, έχω "ψώνιο" με τις καμάρες.

Μόλις μου έδωσες ιδέα για ανάρτηση :-)

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια