Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

πιασε με αν μπορεις...

(ενας βασικος λογος που εχω αναρτησει τις φωτογραφιες μου με αυτο το ταχυ ρυθμο ειναι γιατι θα ηθελα τα σχολια σας θετικα-αρνητικα προκειμενου να τολμησω να τις ταξιδεψω ...........................ευχαριστω)

11 σχόλια:

Στέλλα Μελ... είπε...

Δεν τον βλέπω καλά τον famous grouse...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφο το διπλό εύρημα:(η γάτα που καιροφυλακτεί το περιστέρι και η εξαιρετική αντανάκλασή τους στα νερά)αλλά και η καταγραφή της έντασης της στιγμής την οποία σιγοντάρει άψογα ο-αναλόγου ύφους- ουρανός κι ας καταλαμβάνει αυτός ο τελευταίος μεγάλο αναλογικά κομμάτι στο κάδρο.
"Υπεύθυνη" για όλα η γωνία λήψης.

Thanassis Spanias είπε...

Εδώ η τεχνική μεριά της φωτογραφίας δεν είναι αντάξια του ευρήματος, ούτε της σύνθεσης. Γι'αυτό και αδικείται. Κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ.

κωνσταντινα β. είπε...

ευχαριστω πολυ για τα σχολια...
"τεχνικη μερια" εννοειτε το κατω μισο της φωτογραφιας, την αντανακλαση?

Thanassis Spanias είπε...

Όχι εννοώ τη συνολική διαχείρηση της εικόνας. Νομίζω οτι τονικά είναι πολύ επίπεδη ( η μουντάδα δε βοηθά στην ανάδειξη του θέματος). Επίσης χρωματικά θεωρώ ότι υπάρχει λανθασμένο white balance. Διορθόνοντας τη τονική διαβάθμιση εκτός του θέματος θα αναδειχθούν και οι υπέροχες αντανακλάσεις, αλλά και ο ουρανός θα αποκτήσει άλλη ένταση.

Στέλλα Μελ... είπε...

Αυτη, θυμίσου ήταν πριν ανακαλήψεις στη μήλατο οτι κατι εχεις κανει λαθος με το white balance. Εχει δίκιο.

Στέλλα Μελ... είπε...

Jesus! Θυμήσου και ανακαλύψεις. Τα σκότωσα.

κωνσταντινα β. είπε...

αυτη τη φωτο θυμαμαι επισης, την τραβηξα στην πρωτη πρωτη εκδρομη με τη φωτογρ. εταιρεια- εντελως στραβαδι δηλαδη... :)

BaroN είπε...

Ησουν τυχερη που πετυχες ενα ευγενες πτηνο στην πρωτη σου εκδρομη.Εμεις απ'οτι ενθυμουμαι ψαχνοντας εναγωνιως για το 'ζωντανο στοιχειο' (απαραιτητο συστατικο κατα την ΕΦΕΚ σε καθε σοβαρη Landscape photography η οποια φιλοδοξει να κανει καριερα στον εγχωριο,παγκοσμιο η ακομη και συμπαντικο στιβο) ,πεφταμε συνεχως σε κατι γαιδαρους και ενιοτε αλογα.Τα συμπαθη τετραποδα πρωταγωνιστησαν σε απειρες ποζες (πορτραιτο , στοιχειο χωρου κλπ) αλλα στο τελος ο Παππους κοντεψε να κανει χαρακιρι.Τα μπινελικια που ακολουθησαν μας επανεφεραν στην πραγματικοτητα ανωμάλως...

Στέλλα Μελ... είπε...

τι γέλιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Εναλλακτικός "κακός" τίτλος:
"...μουστάρδα κέτσαπ να βάλλω;..."

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια