Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Cappella Sixtina


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατανυκτικός φωτισμός,επαναλαμβανόμενα μοτίβα καιπροοπτική βάθους τα δυνατά σημεία.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκαλούν οι λάμπες;,κεριά; που διατηρούν το σχήμα τους χωρίς ούτε να διαχέεται το φώς τους ούτε να δημιουργούν τις γνωστές εξακτινώσεις.
Το χρώμα στις αριστερά διακρινόμενες κολόνες δείχνει μεν ότι έχει γίνει σωστή επεξεργασία στο white balance αλλά,απέναντι,η ψυχρή πράσινη απόχρωση μοιάζει εκτός κλίματος.

Στέλλα Μελ... είπε...

Αισθάνομαι λίγο άβολα να σχολιάσω έναν απο τους καθηγητές μου φωτογραφίας αλλα εσύ λες οτι το "στοίχημα" είναι να κάνεις τον απλό θεατή να μείνει πανω στη φωτογραφία ακομα και αν δεν ξέρει γιατί ακριβώς του αρέσει. Γι'αυτό λοιπόν παιρνω το θάρρος-ως απλός θεατής- να σου πω οτι με έχεις συνηθίσει σε πολύ καλύτερες λήψεις : ). Τεχνικά εννοείται οτι είναι σωστή (βάθος πεδίου κτλ) και το εύρημα νομίζω είναι οτι όλες οι κολόνες έχουν τη βάση τους στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ενώ αυτή είναι ολόισια (ε;). Λοιπόν αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι δικιά μου και να πω καλά τα κατάφερα αλλα για'σενα είναι λίγη... Γιατί; Κάτι λείπει. Αν κάποιος μπεί metzakis.gr θα καταλάβει ακριβώς τι εννοώ!

mirsini είπε...

!!!!!!!! :o

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια