Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

.
.
.

7 σχόλια:

athanatos είπε...

Mou aresei para poly h douleia soy....

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ πώς στην έγχρωμη αντίστοιχη απόπειρα δεν μπόρεσα να διακρίνω....ευκρινείς σκοπούς και στόχους εκτός ίσως απο....οφθαλμιατρικούς!!!Και δηλώνω apriori οτι αυτό πιθανότατα ωφείλεται σε δικές μου εγγενείς αδυναμίες(το χάσμα των γενεών γαρ).
Όπως επίσης ομολογώ πως στο ασπρόμαυρο τρίπτυχο που ακολουθεί μπορεί κανείς να διακρίνει ένα ανερχόμενο γνήσια καλλιτεχνικό φωτογραφικό ταλέντο.Και κανείς μην απορήσει μ'αυτήν την δισυποστασία.Έχω κόρη σ'αυτή περίπου την ηλικία(23)και ξέρω πως ακριβώς τότε μπορεί-αν δεν επιβάλλεται-ο άνθρωπος να κάνει και μεγάλες μπαρούφες και μεγάλα αριστουργήματα.Είναι εξίσου δημιουργικά και απαραίτητα και τα δύο.Εν κατακλείδι:συγχαρητήρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Με την...παρλαπίπα μου για τα νιάτα ξάχασα τα αμιγώς φωτογραφικά σχόλια.Επανέρχομαι λοιπόν:Υψηλή αισθητική και αντισυμβατικότητα σε μια σπάνια συμπόρευση.Αν η μεσαία φωτό είναι νοηματικά πρώτη:στενά όρια και πλαίσια(που ίσα-ίσα χωρούν έναν εαυτό και το είδωλό του)έχουν μόνο μια ονειρική διέξοδο.Άς αποφύγουμε βέβαια και τις επικύνδυνες διασταυρώσεις του μυνήματος.

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω:σωστό=οφείλεται αντί του λαθους=ωφείλεται.

Giorgos Rethymno είπε...

Dimitil,ψυχολόγος είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στον giorgos rethymno:Όχι βέβαια.Απλώς εκτιμώ πολύ την προσπάθεια του άλλου ώστε να μη θέλω να...ξεμπερδεύω μαζί της με... συνοπτικές διαδικασίες τύπου:μπράβο,ωραία φωτό,υπέεεεεεροχη κ.λ.π.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναδιορθώνω:επικίνδυνες αντί του επικύνδυνες

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια