Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Μετά τους μαθητικούς αγώνες


Μιάς και δυσκολεύομαι να σηκώσω τη μηχανή μου το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον να κάνω μια ανάρτηση με υλικό που είχα ήδη τραβήξει μπας και βγώ απ' το τούνελ. Πάντως οι φωτό που αναρτήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο blog με κράτησαν όρθιο και μερικές απ' αυτές μπορώ να πω πως ήταν υπέροχες.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ ωραία Θανάση!

Μην σε παίρνει από κάτω, όλοι μας έχει τύχει να περάσουμε από τέτοιες περιόδους απραξίας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Εύχομαι το καλοκαίρι να σου προσφέρει νέα όρεξη για φωτογραφία :-)

Thanassis Spanias είπε...

Σταύρο σε ευχαριστώ πολύ, να'σαι καλά.

imikrimarika είπε...

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζω είναι πάντα ...πρόσφατης σοδειάς , ούτε της ...ώρας είναι ούτε και τέλειες αλλά κάτι θέλουμε να πούμε χωρίς να χρησιμοποιήσουμε λέξεις , κάτι που άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή μας και ...ας αφήνει συχνά αδιάφορους τους άλλους!

Thanassis Spanias είπε...

Αγαπητη mikrimarika,
απλά πρόκειται για την προσωπική μου προσέγγιση στην έννοια του blog.
Δεν θεωρώ (προσωπική υποκειμενική θεώρηση) οτι είναι ενα χώρος προβολής των φωτογραφιών μου αλλά ένα είδος ομαδικού φωτογραφικού ημερολογίου. Οπως πολύ καλά ξερεις οι φωτογραφίες διαδέχονται η μια την άλλη με συχνά καταιγιστικούς ρυθμούς οπότε προσωπικά μου φάνηκε ενας πολύ ωραίος τρόπος να βρίσκομαι σε φωτογραφική εγρήγορση γι'αυτό θέλω να βάζω καινούργιες φωτογραφίες. Το τελευταίο διάστημα τρώγομαι με τα ρούχα μου γιατί ψάχνω κάτι καινούργιο (για μένα)απο φωτογραφική άποψη, μια νεα προοπτική. Ελπίζω να με οδηγήσει κάπου αυτή η διαδικασία.
Καληνύχτα.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια