Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Παρακολουθώντας την Πετρούλα


Σημεία των καιρών...

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Σημεία των καιρών, πράγματι :-)
Πολύ ωραίο κάδρο! Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο γεγονός ότι δεν παρέλειψες να περιλάβεις το πρόσωπο του "πρωταγωνιστή" στον καθρέπτη. Η φωτογραφία δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτό. Όσο για την περίληψη του φωτογράφου στον καθρέπτη, αυτή είναι bonus :-)

Thanassis Spanias είπε...

Να'σαι καλά Σταύρο,
βασικά ένα βράδυ που είχα βγεί για μια δουλειά, γυρνώντας παρατήρησα αυτή τη σκηνή στο συγκεκριμένο μαγαζί και σε ενα καφενείο δίπλα. Ξεράθηκα στο γέλιο αλλά δεν είχα μαζί μου μηχανή. Ετσι ξαναγύρισα μετά μερικές μέρες την ίδια ώρα και βρήκα ακριβώς την ίδια σκηνή (η δύναμη της συνήθειας βλέπεις...). Πράγματι προσπάθησα να περιλάβω το πρόσωπο στο κάδρο, αλλά το δικό μου δεν το είδα, παρά μόνο μετά, στον Η/Υ.

Dimitrios Tilis είπε...

Κεσάτια παντού Θανάση!
Κάποτε οι απελπισμένοι είχαν μόνη καταφυγή το προ-πο.Τώρα απέκτησαν και αλτερνατίβα!
Διαπιστώνω με χαρά πως ο Θανάσης πήρε...τ'όπλο του!
Φαντάζομαι πως το καινούργιο"εργαλείο" έχει κολλήσει με ...ψαρόκολλα στο δεξί χέρι του γενόμενο η...φυσική προέκτασή του.
Άρα περιμένουμε κι άλλα πράματα και θάματα!

Thanassis Spanias είπε...

Μακάρι να 'ταν έτσι Δημήτρη, θέλω να βγώ να φωτογραφίσω αλλά δεν υπάρχει ούτε χρόνος και ο καιρός είναι συνέχεια ανάποδος.
Προσπαθώ όμως, έτσι θα ανεβάσω μερικές που έκανα στο Βαρούσι την περασμένη Παρασκευή. Δεν είναι τιποτα το σπουδαίο αλλά απο τα λίγα που πρόλαβα να κάνω.
Ααα, μια που το πιάσαμε, θέλει πολύ υπολογιστική ισχύ για να επεξεργάζεσαι raw με μέγεθος 25-30Mb(αναπτυγμένη μορφή στο photoshop 60Mb).

Γιώργος Πλατάκης είπε...

Πάλι καλά, όμως που τραβάς για ρώτα κι εμάς...

Υπέροχη η φωτό.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια