Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

6 σχόλια:

tsab είπε...

Πολύ καλή φωτό!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία διαχείριση των-όχι και τόσο εύκολων-τόνων που αποδίδει και βάθος και λεπτομέρεια.
Αν μου επιτρέπεις δύο παρατηρήσεις:
με κάποιο τρόπο να γινόταν λιγότερο στημένη και πιο αποκαλυπτική του επαγγέλματος(ο ένας-έστω απ'τους δύο επι το έργον ή να κρεμόταν κάτι απο τα τσιγκέλια)και2ον να καθόταν-έστω- και ο εξ ευωνύμων κύριος στο δικό του πλαίσιο.Θα έκρυβε και την σκούπα πίσω.Όλα αυτά,βεβαίως,εντελώς υποκειμενικά.

kritimanos είπε...

dimitil σε ευχαριστω για το σχολιο σου και εχεις δικιο σε ολα ομως η συγκεκριμενη φωτο σεν ειναι καθολου "στημενη" ισα ισα που ειναι και κατα καποιον τροπο τυχαια .
ημουν στο αμαξι (πισω καθισμα ) και αναχωροντας απο το χωριο (δεν το θυμαμαι ...καπου στην πελλοπονησο ) εκανα το κλικ.
οπως καταλαβαινεις κανενα περιθωριο για παραπανω στησιμο η επαναληψη της ληψης πλην αυτου που βλεπουμε...
σας ευχαριστω για τον χρονο σας
Μανωλης

BaroN είπε...

παρα ποκυ καλη φωτογραφια!Δεν θα συμφωνησω εδω με τον Dimitil γιατι η φωτο εχει μια δυναμη περα απο τεχνικες αναλυσεις και συνθετικα ελαττωματα.Κατ'αρχην εχει δυο πολυ δυνατες φατσες και αυτο το κατέυθειαν ωμο βλεμμα και των δυο στο φακο ειναι καθηλωτικο , μην ξεχναμε ποσο ομορφα (αν και με τα σημερινα φωτογραφικα προτυπα ειναι εκτος) ειναι τα ολοσωμα πορτραιτα εως τα μεσα του εικοστου αιωνα.Επισης το σκηνικο ειναι γυμνο , ο γλομπος το ιδιο ,δεν υπαρχει τιποτα που να αποσπα την προσοχη του θεατη και η υποτιθεμενη ποζα αυτοαναιρειται. Αν το φανταστω απο την αντίστροφη , να ειναι δηλαδη απασχολημενοι στην εργασια κλπ , θα μου αρεσε πολυ λιγοτερο.Και Δημητρη , το σφαγιο φαινεται...μπορει να φερνει λιγο σε κουνελι λογω αποστασης..

Dimitrios Tilis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dimitrios Tilis είπε...

Θα χρειαστώ για δεύτερη φορά την γραπτή... κραυγή σου:χαλαρώστε αδέλφια!
Σίγουρα και πάλι έψαχνα να βρώ εξιδανικευμένες καταστάσεις.Λάθος.
Καλά κάνω και ζητάω πάντα ένα μικρό ή μεγάλο συνοδευτικό κειμενάκι που θα μας κάνει περισσότερο κοινωνούς των συνθηκών.
Υποκειμενικά έχεις απόλυτο δίκαιο.
Για κάποιον όμως που σχολιάζει μια φωτο και μόνο χωρίς να γνωρίζει τίποτα άλλο γύρω απ'αυτήν επιμένω... ελαφρώς στην ταπεινή και ασήμαντη γνώμη μου.
Εξ άλλου συμφωνεί μαζί μου και ο...ποιητής Μάνος για τον οποίο έχω εκφράσει επανειλημμένως την άποψη ό,τι είναι απο τα μεγαλύτερα-άν όχι το μεγαλύτερο- ταλέντο σ'αυτο τον ιστοχώρο σε βαθμό που και 50 "αηδίες" να ανεβάσει απο δώ και μπρός ποσώς θα επηρρεάσει τη γνώμη μου γι αυτόν.

Φραγμα Γιουρδη Ουαλια